Programok

Értesülj elsőként a márciusi Crystal Nails Körömhajó programjairól, újdonságairól és akcióiról!

Facebook

Facebook esemény

Instagram

 

SZÍNPADI PROGRAMOK

 

Balázsi Szilvia: Vékony vendégkörmök erősítése; matrica-ékszerkörömcsoda,tavasz-nyári 3 STEP alapra

A színpadon Balázsi Szilviától ellesheted, hogy hogyan erősítheted meg a vékony vendégkörmöket szalon körülmények között. Emellett, tavaszi kedvenc 3 Step CrystaLac színeit megmutatja Neked fényes és matt fedővel is. 

 

Sikari Edina: Virágos fantázia Art Gel festőzselével és RoyalCream Gel pasztazselével, Jewel Sticker ékszermatricával kombinálva, tavaszi-nyári Royal Gel alapra

A Körömhajón, Edina előadásában elképesztő szalonmintákat láthatsz az Art Gel festőzselék és az imádott RoyalCream Gel pasztazselék felhasználásával! Valamint újdonságunk, a JewelSticker ékszermatrcia is bemutatkozik.

 


Magyarosi Barbara - Meseszép menyasszonyi körmök a „dobozból”, azaz a WeddingNail Art Collection készlet tartalmából dolgozva

Magyarosi Barbara-Deluxe NailBeauty meseszép esküvői körömdíszítést mutat be, ráadásul egyetlen egy készlet felhasználásával! Ha kíváncsi vagy miket rejt a WeddingNail Art Collection készlet tarts velünk március 4-én a Körömhajón!


 

Kesztyűs Dóra – RoyalCream Gel rózsacsokor új trendszínekkel készítve, tavaszi matt ombre alapra

Kesztyűs Dóra rögtön lecsapott a gyönyörű tavasz-nyári ONE STEP CrystaLac színekre és választott melléjük egy másik csodaszép új RoyalCream Gel színt, melyekkel színátmenetet készített. Elbűvölő rózsákkal fokozta az elkészült körmöt.

 

Doviscsák Dóra - Swaro-mánia pasztell álom alapokon! Tavasz-nyári ONE STEP és 3 STEP CrystaLac színek kövekkel mixelve, ahogy Dorci vendégei szeretik

Doviscsák Dóra vendégei imádják a köveket, így Dorci Körömhajó előadásában az atombiztos Gem Glue Gel ragasztó használatát mutatja be. Egyet elárulunk: ragyogó lesz!


Fekete Zsuzsanna – Pipe forma építése Xtreme Fusion Gel AkrilZselével; díszítése barokk hangulatban a White Pearl ChroMirror króm pigmentporral, a Chrome Violet nyomdalakkal és a tavaszi-nyári Royal Gel színnel

Ha érdeklődsz az extrém formák iránt, akkor Fekete Zsuzsi előadásán ott a helyed! Zsuzsi pipe formát mutat be a hajón, amelyet az Xtreme Fusion Gel-lel készít. A tavaszi újdonságokkal bolondítja meg a készkörmöt: a White Pearl ChroMirror króm pigmentporral és a Chrome Lilac nyomdalakkal díszíti munkáját.Pásztor Dorka - Kifinomult elegancia: tavaszi virágok LaceGel csipke zselével, nyomdával és PlatinumFoil-lal díszítve, új tavasz-nyári ONE STEP alapra

Pásztor Dorka tavaszi szalondíszítéseket mutat be gyönyörű LaceGel csipke zselével, nyomdával, szórógyönggyel, némi Swarovski-kővel, valamint a Valentin-napi kedvenc Platinum Foil fóliával.
A végeredmény egyszerűen káprázatos lesz!

 

Koncsik-Király Mária - Baby Boomer az XtremeFusionGel akrilzselékkel, varázslatos tavaszi Sugar-effektrózsákkal

Lesd el Tőle hogy, hogyan készíts szalonodban Baby Boomert az Xtreme Fusion Gel AkrilZselé felhasználásával! Természetesen a végén a díszítés sem maradhat el: oktatónk Sugar-effekt technikával tavaszi rózsákat készít, melyek egyszerűen lélegzetelállítóak lesznek.


Rideg Anett- Art Gel orchideák, geometrikus mintázatú tavaszi-nyári One Step és a 3 Step CrystaLac alapra

Igazi vendégkedvenc tavaszi körmöt láthatsz Rideg Anettől! Anett különleges virágmintával készül a márciusi Körömhajóra. Orchideát fest Art Gel festőzselékkel geometrikus tavaszi-nyári One Step és 3 Step CrystaLac alapra.

 

Halász Virág – Töltés az Xtreme Fusion Gel AkrilZselékkel; szalonkocka forma építése porcelánból, Full Diamond színes porcelán színekkel, gyors szalondíszítéssel

Halász Virág kettő előadással is készül a hajóra.Az Xtreme Fusion Gel nemcsak a szalon, hanem a színpadi munkáját is felgyorsítja: Virág töltést mutat be az Xtreme család akrilzseléjével, utána pedig szalonkocka formát épít, amelyet Full Diamond színes porcelán színekkel díszít. Ezt Neked is látnod kell!


Sebestyén Ágnes - Címlapköröm-inspiráció, szalonra hangolva: magával ragadó lila virágcsodák, Royal Gel-ekkel és Art Gel-ekkel

Ezt látnod kell! Ági ezúttal sem hazudtolja meg önmagát: Xtreme Fusion AkrilZseléből épített alapra mesés virágokat fest Royal Gel-ekkel és Art Gel festőzselékkel. A körmök felületét Crystal sellőporral és Swarovskikövekkel bolondítja meg. A kövek felhelyezéséhez az ÚJ Gem Glue Gel ékszerragasztót használja. Erre már nincsenek szavak!

 

 

WORKSHOP 

 

Crystal SPA Workshop

Pedikűrösöknek a megjelenés kötelező!Vegyél részt Te is interaktív pedikűr workshopunkon, ahol lábápoló mesterek és manikűr-pedikűr szakoktatók mutatják be a Crystal SPA termékeit és szívesen válaszolnak a kérdéseidre.

 

Luxlash- Minden, ami szempillahosszabítás!

Szempilla stylistoknak és mindenkinek, aki a LuXLash pillahosszabbítás iránt érdeklődik! Tudj meg minden hasznos információt, amit a szempilla stylist szakmáról, képzésről, illetve szemöldök építésről tudni kell. 

 

 

Color Vortex –Éles füstös hatás WaterPro CrystaLac-kal!

Majnik Szabó Mónika bemutatja, hogy lehet éles füstös hatást készíteni WaterPro CrystaLac-okkal és Neon ombre pigmentporokkal. Káprázatos lesz!

 

 

Frissen végzett körmösök workshopja

Még tanulod a szakmát? A közelmúltban végeztél, de nem tudod, hogyan tovább? Tanácsokra lenne szükséged? Nem tudod, hogyan fogj hozzá saját üzlet nyitásához? Tanácstalan vagy azzal kapcsolatban, hogy hogyan tegyél szert kiterjedt vendégkörre? Marketing tippeket szeretnél?
Mindegy, mi a kérdés, vár Téged a workshop, ahol szalonban dolgozó oktatóink örömmel segítenek és válaszolnak mindenre!

 

Konzultációs műkörom workshop

Kíváncsi vagy a 2018 TAVASZ-NYÁRI szezon legmenőbb újdonságaira, legújabb fejlesztéseire és vadonatúj trendszíneire? Teszteld, próbáld ki, nézd meg közelről! Közben találkozhatsz Nemzetközi Bajnok oktatóinkkal is, akiktől tanácsot kérhetsz; fordulj hozzájuk bátran, minden kérdésedre válaszolnak!

 

SZÓRAKOZTATÓ PROGRAMOK 

 

KÖRÖMSHOW - Sztárvendég:Vastag Csaba

Vastag Csaba neve az X-Faktor első szériájának megnyerésével robbant be a köztudatba és azóta is kitörölhetetlen a magyar zenei világ égboltjáról. A többszörös Fonogram-díjas, színházi darabokban és musicalekben színészi tehetségét is megcsillogtató énekes a Körömhajón ezúttal akusztikus produkciót mutat be; egy gitáros és egy billentyűs kíséri majd.

 

AJÁNDÉK

 

 

VÁSÁRTÉR

Szeretettel várunk az ingyenes körömhajón!

Crystal Nails Körömhajó - Duplahajó
Európa rendezvényhajó
Budapest, I. ker. Batthyány téri hajókikötő