Programok

Értesülj elsőként a szeptemberi Crystal Nails Körömhajó programjairól, újdonságairól és akcióiról!
Meghívó
 
 
SZÍNPADI PROGRAMOK
 
Fekete Zsuzsanna – Kockaforma építése Xtreme Fusion AcrylGel AkrilZseléből,őszi 3D díszítéssel fűszerezve
 
Zsuzsitól ellesheted, hogyan tudod igazán különleges módon felékesíteni vendéged körmét az őszi szezonban. Új Royal Gel trendszín alapra, stílusos 3D díszítést készített, melyet az új Rosegold szórógyöngyök, új Rosegold Swarovski kövek és az új Elasticker szilikonmatrica tesz még feltűnőbbé.
 
 
Sebestyén Ágnes - Őszi One Move díszítés új Royal Gel trendszín alapra
 
Ezt látnod kell! Ági ezúttal sem hazudtolja meg önmagát: Xtreme Fusion AkrilZseléből épített alapra mesés virágokat fest Royal Gel-ekkel és Art Gel festőzselékkel. A körmök felületét Crystal sellőporral és Swarovskikövekkel bolondítja meg. A kövek felhelyezéséhez az ÚJ Gem Glue Gel ékszerragasztót használja. Erre már nincsenek szavak!
 
 
Magyarosi Barbara - Barokk stílus újratöltve - új 3 STEP CrystaLac-okkal ötvözve
 
Magyarosi Barbara elhozott minden olyan díszítő trükköt szalonjából, mely szemet gyönyörködtető: matt, őszi 3 STEP CrystaLac alapokra készít lélegzetelállító barokk díszítést RoyalCream festőzselével, mellé pedig bájos virágot új Art Gel színekből. A köröm csillogásáért az ezüst szórógyöngyök és az új Swarovski Indian Summer kollekció kövei felelnek. Matt és fényes körmök tökéletes összhangja!
 
 
Balázsi Szilvia: Extragyors őszi szalonkörmök: Fémes csillogás, új őszi szórógyöngyökkel és Swarovski kövekkel kombinálva
 
A színpadon Balázsi Szilviától ellesheted, hogy hogyan teheted tartósabbá a ChroMe Crystalac-ot az újgenerációs Compact Base Gel körömerősító zselével. Szilvi a végeredményt új őszi Elasticker szilikonmatricával, új Rosegold szórógyöngyökkel és új Rosegold Swarovski kövekkel koronázza.
 
 
Kesztyűs Dóra – Egyszerű, de látványos őszi egy mozdulat virágok új Art Gel divatszínekkel, matt Crystalac-alapokon
 
Kesztyűs Dóra az új őszi 3 Step CrystaLac színekből olyat alkotott, ami garantáltan nagy sláger lesz ősszel a szalonokban. A CrystaLac-okat nagy kedvencével, az új őszi Art Gel festőzselékkel kombinálta, majd az új Elasticker matricával és Swarovski kövekkel tökéletesítette a kész remekművet.
 
 
Doviscsák Dóra - Ombre-őrület és csillám-mánia – tökéletes színátmenetek új Art Gel festőzselékkel és új Royal Gel-ekkel
 
Dorci vendégei imádják a csajos körmöket: minden, ami ragyog, csillog, köves és divatos. A Körömhajón mindent megtanulhatsz a színátmenetes körmök készítéséről, az új Art Gel festőzselék és az új RoyalGel zselék felhasználásával. Ráadásul megmutatjuk, hogyan lesznek a kompozícióid extrán csajosak. A csillám hatás sem marad el, hála az új Full Diamond CrystaLac-oknak, az új Rosegold szórógyöngyöknek és a legújabb Swarovski köveknek!
 
 
Pásztor Dóra Lace-Gel fagyöngy, új őszi 3 STEP CrystaLac-kal készített matt alapra, új Full Diamond CrystaLacokkal kombinálva
 
A matt hatás még mindig trendi, de Dorka most belevisz egy kis csavart, hogy még divatosabb legyen az összhatás. Remekül ötvözi a csillámost a mattal, őszi mintával megtoldva. A fagyöngyöt Lace Gel csipkezselével készítette, melyet új őszi Art Gel festőzselékkel színezett. Soha nem szikrázott még ennyire köröm, mint amennyire vendégedé fog, ha az új Rosegold szórógyöngyöt, az új Swarovski Indian Summer kollekció köveit is belecsempészed a munkádba!
 
 
Rideg Anett Mókás mackók és vidám textúrák – Art Gel festőzselékkel, 3 STEP és ONE STEP CrystaLacokkal
 
A extra cuki figurák egyből belopják magukat az ember szívébe, idén ősszel pedig a körmök díszévé válnak! Anett bemutatja, hogyan készíthettek vendégeiteknek ötletes mintákat új őszi Art Gel festőzselékből, Lace Gel-ből, új 3 STEP és ONE STEP CrystaLac-okkal megbolondítva, MattEver Matt Top Gel-lel fedve.
 
 
Sikari Edina: Porcelán rózsák új őszi Royal Gel alapokon
 
Porcelán rózsák új őszi Royal Gel alapokon A karamell és a csokibarna már nem csak az édességek között nyerő kombináció. Edina vendégei is imádják a meleg színeket, mert olyan kellemes rájuk nézni. Simogatóak, mint az a legújabb őszi Royal Gel szín
is, melyre Edina szuper nőies porcelán rózsákat varázsolt. A díszítés új Art Gel festőzselékkel és az új Swarovski Indian Summer kollekció köveivel készült. Meseszép!
 
 
WORKSHOP 
 
Crystal SPA Workshop
Az egész napos interaktív pedikűr workshopon a Crystal SPA termékei, Lábápoló mesterek és Manikűr-pedikűr szakoktatók előadásában mutatkoznak be. Akár éppen rajtad! Természetesen kérdéseid is felteheted pedikűrös csapatunk tagjainak! Ha érdekel a pedikűr, nem kérdés, ott a helyed!
 
 
Luxlash- Minden, ami szempillahosszabítás!
2018 szeptemberében megújult termékpalettával mutatkozik be a LuXLash. Folyamatos
tesztelések és újítások biztosítják, hogy a szempilla-stylistok mindig a legfejlettebb anyagokkal, eszközökkel és technikákkal készíthessék el a szemet díszítő pillasort.
Magyarországon először a LuXLash-nél válik elérhetővé a „Kardashian style” valamint az „Eyeliner technika” oktatása.
 
 
Frissen végzett körmösök workshopja
 
A közelmúltban végeztél, de nem tudod, hogyan tovább? Tanácsokra lenne szükséged? Nem tudod, hogyan fogj hozzá saját üzlet nyitásához? Tanácstalan vagy azzal kapcsolatban, hogy hogyan tegyél szert kiterjedt vendégkörre? Marketing tippeket szeretnél? 
Akkor vár Téged a workshop, ahol szalonban dolgozó oktatóink örömmel segítenek és válaszolnak minden kérdésedre!
 
 
Konzultációs műkörom workshop
Kíváncsi vagy a 2018 ŐSZI-TÉLI szezon legütősebb újdonságaira, legújabb fejlesztéseire és vadonatúj trendszíneire? Teszteld, próbáld ki, nézd meg közelről! Közben találkozhatsz Nemzetközi Bajnok oktatóinkkal is, akiktől tanácsot kérhetsz; fordulj hozzájuk bátran, minden kérdésedre válaszolnak!
 
SZÓRAKOZTATÓ PROGRAMOK 
 
KÖRÖMSHOW - Sztárvendég: Bereczki Zoltán
Országunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága
tesz igazán különlegessé! EMeRTon-díjas színész „az év musical színésze kategóriában”,zenei producer, arany- és platinalemezes, Fonogram
díjas énekes. A híres előadóművész most a Körömhajó színpadán örvendezteti meg a közönséget!
 
 
 
VÁSÁRTÉR

Egy egész hajónyi Crystal Nails alapanyag, eszköz és fejlesztés, valamint 2018 ŐSZI/TÉLI szezon összes ÚJDONSÁGA vár Téged a vásártérben! Hogy egyetlen technikai vagy díszítő előadásról se maradj le, sorban állásod alatt tévéképernyőn keresztül követheted a színpadon zajló eseményeket, így biztosan nem hagyod ki
kedvenc oktatód bemutatóját.
 
 

TOMBOLA

Ha kitöltöd a bejáratnál kapott kérdőívet, részt veszel a sorsoláson, a rendezvény végén. A tombola nyeremény a következő: 1 db ÚJ! XTREME-S Smart Csiszológép
(A nyertes kizárólag személyesen veheti át a nyereményét a sorsolás végén.)
 

Szeretettel várunk az ingyenes körömhajón!